Wat doen we

De mensen maken het uniek, authentiek en waardevol.

Bij The Disruptors ontzorgen we onze opdrachtgevers door vernieuwingen door te voeren op het gebied van Recruitment, Onboarding, Leren & Ontwikkelen en belonen. Door onderzoek te doen onder alle medewerkers in de organisatie, kunnen we een passend concept ontwikkelen dat aansluit op de vraag. En hier houdt het niet op voor ons.

Veel mensen hebben moeite met veranderingen en daarom bieden wij de juiste begeleiding om de veranderingen door te voeren. Hoe kunnen medewerkers hier het beste in begeleid worden? En hoe zorg je ervoor dat je niet terugvalt in oude patronen?

We’ve got you covered! 

REcruitment

Een goede recruitmentstrategie is de basis voor het aantrekken van het juiste personeel. Toch blijkt dit een uitdaging te zijn waar veel organisaties mee worstelen. Het aantrekken van mensen is één, maar hoe je er voor zorgt dat je de juiste kandidaten aantrekt is twee. Wij helpen jouw organisatie met het neerzetten van een succesvol recruitmentproces om de juiste medewerkers aan te trekken en de start van een duurzame werkrelatie te realiseren. 

1kai-roos-neel-disruptors

Onboarding

Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe collega toegevoegd aan je team! Nu is het van belang om een goede eerste indruk achter te laten. Een relevant onboardingstraject is hierin een cruciaal onderdeel om wegwijs te worden binnen de organisatie. Voor onze opdrachtgevers realiseren wij onboardingstrajecten die aansluiten bij de organisatie en relevant zijn voor de nieuwe medewerker. 

bram-bank-disruptors

Belonen en waarderen

Je medewerkers belonen voor hun inzet: dat is wat telt. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden om deze beloningen in te steken, maar toch blijkt in de praktijk dat organisaties liever afstand doen van dit onderwerp. Reden? Het is veel te spannend! Wij helpen onze opdrachtgevers met het zoeken naar de juiste beloningsvorm. Bij the Disruptors denken we namelijk niet in beperkingen, maar juist in mogelijkheden!

lotte-kai-disruptors

Leren en ontwikkelen

Als organisatie wil je niets liever dan je talenten behouden. Hiervoor is het enorm belangrijk dat medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. The Disruptors ondersteunen je in het creëren van een ontwikkelconcept dat aansluit op de behoeften van de medewerker. Hierin pakken we de regie op zowel het proces als de beleving van medewerkers. Zo focussen we niet alleen op het volgen van de juiste opleiding of training, maar denken we ook aan persoonlijke aandacht. Samen ontwikkelen betekent samen groeien. 

lotte-bram-vivian-disruptors

Opstartfase

Hoera, de offerte is getekend! We gaan met elkaar aan de slag om jouw organisatie nóg beter in de markt te zetten. In de eerste fase van onze samenwerking is het van belang om elkaar beter te leren kennen en de richting van het project vast te stellen. In samenspraak met de belangrijke stakeholders en de opdrachtgever wordt het doel van het project helder in kaart gebracht. Om de verwachtingen vanuit beide partijen te managen, stellen we een projectkalender op, bepalen we de rolverdeling en werken we aan een communicatieplan.

Inspiratie

Neem inspiratie in de ruimste zin van het woord. Het gaat hier over het wakker schudden, het enthousiasmeren, de beleving en het ontdekken van een nieuwe visie. Maak kennis met The Disruptors, maak kennis met onze disruptieve kracht.

 

Onderzoeksfase

Hoogste tijd om de organisatie in te duiken. Voor The Disruptors is het enorm belangrijk om goed te begrijpen waar jullie je mee bezig houden, waar jullie staan en waar jullie als organisatie naartoe willen. Iedereen die deel uitmaakt van de organisatie wordt betrokken bij deze fase. Iedereen doet ertoe.

viv-boek-disruptors

Ontwikkelfase

The Disruptors bieden je handvatten voor methoden, middelen en boodschappen die de aandacht pakken, spraakmakend zijn én stof tot nadenken geven. Niet om anders dan anderen te zijn, maar wel om impact te kunnen maken. Aan het einde van de samenwerking staat er een concept dat volledig aansluit op het vraagstuk en de behoeften van de organisatie en zijn medewerkers.

neel-viv-disruptors

Bekijk hier onze klantcases

Zie hier wat we voor onze klanten hebben gedaan