MOUNT K

DE VRAAG

“Help ons met ons Leren & Ontwikkelen. Wij willen daar graag handen en voeten aan geven, maar hebben zelf geen idee hoe we dat moeten doen.”

DE SAMENWERKING

“We hebben altijd open en transparant naar elkaar gecommuniceerd. Ik heb het contact altijd als heel prettig ervaren. We hebben nooit een blad voor de mond gehad en daar is altijd goed mee omgegaan. Ik heb The Disruptors echt ervaren als een partner. Ik zou jullie ook zeker aanbevelen. Met name omdat jullie een disruptive karakter hebben, in combinatie met de mensen die jullie zijn. De manier waarop jullie dingen aanvliegen is een hele leuke en frisse manier. ”

Lars Hoppenbrouwers – Directeur KWEEKERS

Het resultaat

“We hebben aanhankelijk een project gestart met de werknaam: Maanlander. Daar is uiteindelijk MOUNT K als product uitgekomen. MOUNT K is een handboek waarin teamrollen en expeditie routes zijn beschreven. Het is de vertaalslag hoe je leren en ontwikkelen kunt koppelen aan functiehuizen en belonen.

MOUNT K is voor medewerkers een uitgangspositie om te zien wat de ontwikkelmogelijkheden binnen KWEEKERS zijn. Daarnaast is er ook een filosofie en metafoor ontwikkelt, welke gekoppeld is met het Baardamodel: de beloningssystematiek die wij altijd gebruiken. Ook is er een stuk bewustwording en betrokkenheid binnen de organisatie gecreëerd.”

Meer weten? Plan een bakje koffie in

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.