KNVB

Project Fuego

< terug naar cases

The hiring experience

DE VRAAG

Help ons met het selecteren van 12 collega’s die een bijdrage gaan leveren aan het succes van EURO2020 in de speelstad Amsterdam. Wij willen een selectieprocedure die past bij de ambitie van de speelstad Amsterdam en bij de waarden en cultuur van de organisatie. Daarnaast hebben we behoefte aan een event dat zowel voor de kandidaten als de interne organisatie een belevenis is.”

DE SAMENWERKING

“The Disruptors zijn bereid mee te bewegen. Ze houden weldegelijk oog voor wat wij belangrijk vinden. In het geval van The Hiring Experience wordt er gewerkt met maatwerk oplossingen en dat vraagt om nauwkeurigheid. Hierdoor was nooit sprake van een automatische piloot en konden we scherp blijven.”

Tobias Kuyvenhoven – Projectleider EURO 2020

Het eindresultaat

“Een strak georganiseerde Hiring Experience. Dit is een energieke werkwijze voor het selecteren van nieuwe medewerkers. Door middel van diverse spellen, testen en gesprekken worden de kandidaten getest op gedrag. Dit is een manier die anders is dan anders, op een positieve wijze. We willen mensen verrassen, niet alleen tijdens het toernooi maar ook voorafgaand tijdens de voorbereiding.

Tijdens The Hiring Experience meten we competenties. Dat doen we niet alleen door vragen te stellen, maar dat doen we door gedrag op te roepen. Net zoals bij voetbal: Ik kan vragen aan de spits hoe kop jij de bal in het doel? maar ik kan veel beter een voorzet geven om te zien hoe hij het daadwerkelijk doet. Het was te gek, er was veel euforie en alle aanwezigen waren enthousiast. The Hiring Experience past helemaal bij EURO2020.

“Gedrag is de beste voorspeller van toekomstig gedrag.”

Meer weten? Plan een bakje koffie in

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.