Gemeente Eindhoven

Project Fuego

< terug naar cases

apollo

DE VRAAG

“Help de afdeling Uitvoering van Sociaal Domein binnen Gemeente Eindhoven met het opzetten en uitvoeren van nieuwe plannen rondom Leren & Ontwikkelen. De behoefte rondom Leren & Ontwikkelen heeft betrekking op drie niveaus: het aanzetten tot een ontwikkelcultuur, het opzetten van een opleidingscarrousel en het ontwikkelen van leerlijnen.”

DE SAMENWERKING

“De samenwerking hebben wij positief ervaren. Het was fijn dat de communicatie open en eerlijk is geweest vanuit beide kanten. Het nakomen van afspraken en de openheid wordt enorm gewaardeerd. Ook de kwetsbaarheid is een goede basis voor een samenwerking.”

Jitske van den Broek – HR manager Sociaal Domein Gemeente Eindhoven

HET EINDRESULTAAT

“Het Leren en Ontwikkel concept: Apollo. Apollo is een merk geworden binnen het sociaal domein. We hebben een concrete handleiding gekregen met handige werkvormen die opgepakt worden. Het is iets fysieks wat we kunnen uitreiken en dat vinden we belangrijk. Daarnaast is er een digitale leerlijn opgezet, die we nu met onze medewerkers en leidinggevende gaan inkleuren. We zijn tevreden over het product, we hebben echt iets in handen waar we mee aan de slag kunnen. Apollo zorgt voor een positieve energie binnen het Sociaal Domein.”

Meer weten? Plan een bakje koffie in

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.