Personato

< terug naar cases

Project Fuego

DE VRAAG

“Help ons de juiste mensen aan ons te binden en te behouden door aan te sluiten op de behoeften van onze medewerkers en de doelen die Personato als organisatie heeft. We willen een betekenisvolle samenwerking aan gaan. Een passend arbeidsvoorwaardenpakket gaat ons hierbij helpen, zodat we het juiste gesprek kunnen voeren met elkaar. Het gaat niet puur om salaris, vakantiedagen en bonussen. Het gaat om hoe iemand bijdraagt, hoe we samen ontwikkelen en groeien, wat onze gedeelde normen en waarden zijn en waarom we bepaalde keuzes maken.”

DE SAMENWERKING

“The Disruptors zijn fijne mensen. Ze gaan gestructureerd en procesmatig te werk, waardoor de samenwerking soepel is verlopen. The Disruptors en Personato passen goed bij elkaar. Hierdoor lagen we op één lijn, spraken we dezelfde taal en hebben wij de communicatie als prettig ervaren.”

Kristel van der Weerden – HR manager Personato

HET EINDRESULTAAT

“Door middel van een behoefteonderzoek hebben we de behoeftes opgehaald bij ons medewerkers en hebben we kunnen luisteren naar onze medewerkers. Door Project Fuego zijn onze arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair, opnieuw onder de loep genomen en volledig inzichtelijk geworden. Deze worden samengevat in het brandstofpakket.”

Meer weten? Plan een bakje koffie in

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.