The Disruptors

Over
The Disruptors

The Disruptors is een adviseur-opschudder van organisaties.
Wij helpen onze opdrachtgevers om succesvoller te zijn door de combo Mens & Organisatie ijzersterk neer te zetten.

Contact

The Disruptors

Ons verhaal

Bram en Kai bundelden hun krachten en vertrokken op een reis. Bepakt met creativiteit, expertise op het gebied van HR en een eigentijdse blik ontmoeten ze organisaties met lef die de uitdaging aangaan! Samen werken zij aan organisaties om ze te helpen toekomstbestendig te zijn en aantrekkelijk te blijven voor talent.

Oprichters Bram en Kai zijn beide geschoold in HR. Zij hebben verschillende opdrachten verricht bij uiteenlopende organisaties, zoals verandertrajecten binnen gemeenten en reorganisaties in de financiële sector.

Diverse recruitment- en onboardingsvraagstukken zijn aangepakt en opdrachten omtrent belonen, erkennen, leren en ontwikkelen zijn uitgevoerd.

Vaak spraken Bram en Kai over de belemmerende constructen in organisaties waar zij werkzaam waren. Wantrouwen, controle en onnatuurlijke hiërarchie zorgden voor uitkomsten die niet optimaal waren.

De ideeën over hoe dit anders zou kunnen, stapelden zich op. Het vergroten van vertrouwen, stimuleren van autonomie en samenwerken aan een hoger doel werden belangrijke factoren waarmee ze graag aan de slag gaan. Alles draait bij The Disruptors om het centraal zetten van de mens!

De mensen maken het uniek, authentiek en waardevol.

Je organisatie dat bij jij. De mensen maken het uniek, authentiek en waardevol. Als jouw mensen bevlogen raken, presteren ze optimaal. En als ze lang bij je willen blijven werken, dan heb je een ijzersterke positie op de markt.

The Disruptors kunnen je adviseren over, en begeleiden bij, het vormgeven van de complete Employee Journey. Dat doen we vanuit drie niveaus in dienstverlening.

Inspiratie

Kun je een organisatie transformeren in een paar simpele stappen? Natuurlijk niet. Wat we wel kunnen is een vonk brengen. En iedereen weet waar een vonk toe kan leiden.

Meer informatie

Strategie

Wil je een sfeer, een organisatiecultuur veranderen, dan zul je goed je best moeten doen. Alles begint met een duidelijk doel en een doeltreffend én wendbaar plan om er te komen.

Meer informatie

Expeditie

Doen zoals je altijd deed, gaat je geen nieuwe of betere resultaten opleveren. Het gaat erom om concreet gestalte te geven aan je nieuwe koers in Mens & Organisatie. Goed voorbeeld doet volgen.

Meer informatie

Bram

Mijn drijfveer om mensen centraal te zetten in organisaties weerspiegelt in mijn ondernemende, volhardende en resultaatgerichte houding. Het werken met professionals die het lef hebben om fouten te maken en vanuit andere invalshoeken naar organisaties kijken is iets wat ik graag doe. Binnen The Disruptors ben ik projectleider, strategisch partner van onze klanten en ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering.

The Disruptors

Kai

Vanuit mijn creatieve kracht houd ik mij graag bezig met strategie en krijg ik veel energie om het daarna om te zetten in acties! Doelgericht aan de slag gaan met organisaties om te werken aan betekenisgeving voor iedereen, daar doe ik het voor. Binnen The Disruptors vertaal ik de wensen van onze klanten naar maatwerkoplossingen, bewaak ik de kwaliteit van de dienstverlening en coach ik mijn collega’s.

The Disruptors

Vivian

Met een liefde voor conceptontwikkeling en creatieve processen daag ik mezelf graag uit. Het bij elkaar brengen van mensen, verschillende meningen onderzoeken en samenwerken aan een project is iets waar ik graag mee bezig ben. Als ik het voor me zie, geef ik vol gas! Binnen The Disruptors verdiep ik mij in verschillende projecten en voeg ik een vleugje creativiteit en frisse werkvormen toe.

The Disruptors

Neem contact met ons op