“Wij zetten ons in om mensen het
gevoel te geven dat ze er echt toe doen.”

Bram en Kai bundelden hun krachten en vertrokken op een reis. Bepakt met creativiteit, expertise op het gebied van HR en een eigentijdse blik ontmoeten ze organisaties met lef die de uitdaging aangaan! Samen werken zij aan organisaties om ze te helpen toekomstbestendig te zijn en aantrekkelijk te blijven voor talent.

Ons verhaal

Oprichters Bram en Kai zijn beide geschoold in HR. Zij hebben verschillende opdrachten verricht bij uiteenlopende organisaties, zoals verandertrajecten binnen gemeenten en reorganisaties in de financiële sector. Diverse recruitment- en onboardingsvraagstukken zijn aangepakt en opdrachten omtrent belonen, erkennen, leren en ontwikkelen zijn uitgevoerd.

Vaak spraken Bram en Kai over de belemmerende constructen in organisaties waar zij werkzaam waren. Wantrouwen, controle en onnatuurlijke hiërarchie zorgden voor uitkomsten die niet optimaal waren.

De ideeën over hoe dit anders zou kunnen, stapelden zich op. Het vergroten van vertrouwen, stimuleren van autonomie en samenwerken aan een hoger doel werden belangrijke factoren waarmee ze graag aan de slag gaan. Alles draait bij The Disruptors om het centraal zetten van de mens!

Neem contact met ons op

Bram

Mijn drijfveer om mensen centraal te zetten in organisaties weerspiegelt in mijn ondernemende, volhardende en resultaatgerichte houding. Het werken met professionals die het lef hebben om fouten te maken en vanuit andere invalshoeken naar organisaties kijken is iets wat ik graag doe. Binnen The Disruptors ben ik projectleider, strategisch partner van onze klanten en ben ik verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering.

Kai

Vanuit mijn creatieve kracht houd ik mij graag bezig met strategie en krijg ik veel energie om het daarna om te zetten in acties! Doelgericht aan de slag gaan met organisaties om te werken aan betekenisgeving voor iedereen, daar doe ik het voor. Binnen The Disruptors vertaal ik de wensen van onze klanten naar maatwerkoplossingen, bewaak ik de kwaliteit van de dienstverlening en coach ik mijn collega’s.

Vivian

Met een liefde voor conceptontwikkeling en creatieve processen daag ik mezelf graag uit. Het bij elkaar brengen van mensen, verschillende meningen onderzoeken en samenwerken aan een project is iets waar ik graag mee bezig ben. Als ik het voor me zie, geef ik vol gas! Binnen The Disruptors verdiep ik mij in verschillende projecten en voeg ik een vleugje creativiteit en frisse werkvormen toe.

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.