Het inspiratiehuis

De vraag

“Help ons invulling te geven aan het inspiratiehuis voor al onze staf/kader medewerkers. Het doel hiervan is het inspireren en samenbrengen van de medewerkers. Deze editie staat in het teken van de kernwaarden van IBN: volwaardig, verbindend en ondernemend. Aan The Disruptors de taak om deze kernwaarden tijdens een interactief programma tot leven te laten komen op een vernieuwende manier.”

De samenwerking

“Het is een prettige manier van samenwerken doordat The Disruptors op een andere manier denken. Daarbij leggen ze goed uit waarom ze bepaalde keuzes maken en wat hun visie is. De manier waarop de samenwerking verloopt, vind ik heel prettig en klantgericht. The Disruptors zijn altijd bereikbaar.”

Linda van de Witte – Adviseur Marketing & Communicatie IBN

Het eindresultaat

“Een inspirerende invulling van het Inspiratiehuis heeft de medewerkers van IBN meegenomen in de kernwaarden en ze laten beleven wat de kernwaarden écht inhouden. De Ibnoes hebben daarvoor gezorgd. De Ibnoes zijn een fictief volk dat The Disruptors heeft bedacht om de essentie van de kernwaarden tot leven te brengen.

Vanuit een bescheiden samenleving in Scandinavië kwamen 18 Ibnoes naar Uden om werk te zoeken. Aan de deelnemers van IBN de taak om de Ibnoes aan de hand van spellen en opdrachten naar een baan te begeleiden. Gedurende het spel, wat doordrenkt was met Storytelling, kwamen de deelnemers erachter dat de Ibnoes de kernwaarden van IBN tot in het extreme bevatten. Vanuit verbinding deden de Ibnoes alles samen, vanuit ondernemerschap gingen ze zelf schepen bouwen en vanuit volwaardig praten ze met elkaar over lastige zaken. Nadat alle spellen uitgespeeld waren hadden de deelnemers tijd om het met elkaar te hebben over hoe zij de kernwaarden herkennen in hun dagelijkse werk.

The Disruptors hebben heel fijn en ver meegedacht in de uitvoering hiervan. Ze hebben er op een andere manier naar gekeken en echt gedaan wat we gevraagd hebben.”

Meer weten? Plan een bakje koffie in

Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.