1000 Dagen onderweg met de The Disruptors

1000 dagen geleden ontstaan de eerste pennenstreken van ons concept. Op een camping in Zuid Frankrijk in 2016, op een laptop zonder WiFi maar met het programma ‘kladblok’. Foto’s delen via WhatsApp en af en toe een belletje… Kai en Bram geven het leven aan The Disruptors. Geboren uit frustratie vanwege beperkende en achterhaalde gedachtes. Maar vooral geboren vanuit hoop om mensen centraal te zetten in organisaties en werkprestaties te verbeteren.

Superhelden die de wereld bevrijden van de slechteriken binnen organisaties. Slechteriken die in vele vormen komen zoals ‘beoordelingsgesprekken’, ‘functieprofielen’ en klassieke selectieprocedures. De superhelden genaamd The Disruptors vliegen organisaties binnen en helpen met het verdrijven van deze achterhaalde gedachtes. Chaos wordt omarmd, we zien chaos als een bundel van mogelijkheden, een bron van innovatie!

Een goede vriend als eindbaas bij een marketingbureau The Line (www.the-line.nl), een briljante designer en vele uren teksten schrijven verder… Een logo, een website, typerende portretfoto’s en gave huisstijl. The Disruptors heeft een smoel en gaat er met gestrekt been in.

We vallen op, we worden gebeld en benaderd. Langzaamaan ontstaat er een gave sfeer en ons netwerk is steeds vaker de reden dat we opdrachten gegund krijgen. We zijn de sneltrein opgesprongen en genieten volop. En we zijn vooral megatrots op het feit dat we ineens kunnen leven van onze passie. Geen vetpot financieel, wel een enorme vetpot qua energie, passie, trots en plezier.

Natuurlijk kennen wij tegenvallers. Financieel, persoonlijk, stomme keuzes, grote fouten. Maar wij geloven in hetgeen we bereiken en we organiseren daarnaast onze eigen disruptieve kracht om beter te worden. Ongelooflijk hoe mensen bereid zijn om je echt te helpen met ondernemen, nog ongelooflijker hoe pijnlijk en confronterend dit kan zijn… Maar het brengt ons verder. Ook wij moeten altijd vooruit, net als de organisaties waar we voor werken.

Inmiddels zijn we op een punt aangekomen waar we prachtige mede-Disruptors gevonden hebben. Marnik, Joost, Marli en Bob zijn aangesloten en zetten zich met ongekende krachten in om het gedachtengoed verder te verspreiden. De opdrachtgevers komen maar wij willen meer. Meer opdrachtgevers, meer Disruptors, meer HR innovatie, meer mensen centraal in organisaties!

Oftewel, volop acquisitie om nog meer organisaties te besmetten met het Disruptors-virus. Dat doen we door samen te werken op basis van:

  1. Trainees – The NXT Disruptors, opgeleid door ons. Aan de slag bij jou!
  2. Consultancy – Als je Disruptieve Kracht wil loslaten in jouw organisatie.

Daarnaast ontwikkelen we een aantal producten:

  1. The EX Grid die de Employee Experience meet en binnenkort digitaal beschikbaar is.
  2. Trainingen Scrummaster & Product Owner zodat organisaties wendbaarder worden en het ‘agile gedachtengoed’ kunnen omarmen.
  3. The Hiring Experience die werven- en selecteren naar het hier en nu brengt. Belevenis, gamification en wetenschappelijk onderbouwde selectiemethodes zijn de kenmerken.

Heb jij genoeg van die slechteriken in jouw organisatie? Weten hoe je een enorme bundel van mogelijkheden kunt creëren en de mensen in jouw organisatie centraal zet? Behoefte aan HR innovatie? Wil jij stiekem ook een superheld worden 😉

Kom erbij en Disrupt HR!