An idiot with a plan, beats a genius without

Wil je een sfeer, een organisatiecultuur veranderen, dan zul je goed je best moeten doen. Alles begint met een duidelijk doel en een doeltreffend én wendbaar plan om er te komen.

Een goed plan is vaak eenvoudig, maar het valt of staat met een helder inzicht in doel en status. Waar sta je nu als organisatie? En waar wil je uitkomen? Wat moet er dus veranderen? En wat verlangt dit van je medewerkers?

“The Disruptors zijn in staat om organisaties op het gebied van HR verder te brengen met nieuwe inzichten, zienswijzen en werkwijzenZij hebben natuurlijk een mooie manier hoe zij dat doen” – Yuri Zevenbergen – Gemeente Eindhoven

In de strategiefase helpen The Disruptors je blootleggen wat er echt toe doet voor de organisatie. En hoe we medewerkers stap voor stap kunnen meenemen in de ontwikkeling. Het plan dat we (samen) ontwerpen is gestoeld op de organisatiedoelen, -strategie en positie in de markt. Wij brengen disruptieve ideeën en een progressieve mindset. Een vooruitstrevende manier van denken en doen om medewerkers in beweging te krijgen en houden.

Strategie is altijd maatwerk. Het gaat vooraf aan de Expeditie (implementatie) waarmee je de doelen op het gebied van Mens & Organisatie gaat realiseren. Neem vrijblijvend contact op voor een oriëntatie op de mogelijkheden.

Concrete producten in de Strategiefase

Strategisch
plan

 

Op basis van deze fase hebben we samen een strategie vastgelegd waarmee de organisatie invulling geeft aan recruitment, onboarding, ontwikkelen en belonen.

 

Meer informatie

Jaarkalender
Mens & Organisatie

 

Samen hebben we de belangrijkste doelen vastgesteld die de organisatie dit jaar wil behalen op het gebied van Mens & Organisatie.
 

Meer informatie

Actieplan of /
Product Backlog

 

Een totale activiteitenlijst waarmee we de organisatie aan de slag kan om nieuwe producten en processen te realiseren rondom Mens & Organisatie.
 

Meer informatie

Heb jij ook het lef om met ons
samen te werken?

 

Neem contact met ons op