Inspiration =
ignition

Kun je een organisatie transformeren in een paar simpele stappen? Natuurlijk niet. Wat we wel kunnen is een vonk brengen. En iedereen weet waar een vonk toe kan leiden.

Inspiratie is de eerste stap bij transformatie. Het gaat over wakker schudden, enthousiasmeren, beleven en een (nieuwe) visie ontdekken. Deze fase is voor veel opdrachtgevers de eerste kennismaking met onze disruptieve kracht.

“Ik heb The Disruptors leren kennen als Innovatief, anders, sprankelend, kennis van zaken” – Hank Kuit – Recruitment Manager Vitens

Wij ontwikkelen voor jouw organisatie een inspiratiemoment. Daarbij nemen we je mee in hoe andere organisaties het doen en wat moderne technieken zoals Storytelling, Gamification en Design Thinking voor je kunnen betekenen. Hiermee creëren we inspiratiemomenten die medewerkers activeren, bewust maken van hun rol en enthousiast krijgen voor je nieuwe visie, strategie of werkwijzen.

Inspiratie is altijd maatwerk. In combinatie met de juiste strategie is de inspiratiesessie al een subtiele opmaat naar je nieuwe koers in Mens & Organisatie. Neem vrijblijvend contact op voor een oriëntatie op de mogelijkheden.

Concrete producten in de Inspiratiefase

Jouw Inspiratiedag

 

Wij laten jou zien hoe het anders kan. Voorbeelden van andere organisaties, de verandering die wij zien in de wereld en door interactief aan de slag concrete handvaten voor jou, op maat gemaakt.

 

Meer informatie

Jouw Inspiratie event

 

Voor de hele organisatie maken we een event dat niemand meer vergeet. Rondom kernwaarden, jouw nieuwe strategie of een recruitmentevent.
Belevenis meets Betekenis!

 

Meer informatie

Heb jij ook het lef om met ons
samen te werken?

 

Neem contact met ons op