Als je soms denkt dat avontuur gevaarlijk is, probeer dan eens routine!

Doen zoals je altijd deed, gaat je geen nieuwe of betere resultaten opleveren. Het gaat erom om concreet gestalte te geven aan je nieuwe koers in Mens & Organisatie. Goed voorbeeld doet volgen.

Effectieve onboarding van nieuwe medewerkers via een serie serious games, de nieuwe visie als heldere animatie voor alle medewerkers, een interne (bewustwordings)campagne om stap voor stap een nieuwe werkwijze door te voeren… Expedities zijn er in vele vormen. The Disruptors brengen je methoden, middelen en messages die de aandacht pakken, spraakmakend zijn en stof tot nadenken geven. Niet anders om anderes te zijn, maar anders om impact te maken.

“Wat ik heel prettig vind bij zowel Bram als Vivian, is dat ze heel klantgericht zijn, echt mee willen denken, ook andere ideeën hebben en daardoor lekker outside the box kunnen denken” – Linda van de Witte – IBN  

Een Expeditie is altijd maatwerk. Het succes valt of staat met een goede Mens & Organisatie strategie en voldoende wendbaarheid in de uitvoering. Neem vrijblijvend contact op voor een oriëntatie op de mogelijkheden.

Concrete producten in de Expeditiefase

Nieuwe
beloningsstructuur

 

Functieprofielen en beoordelen is niet meer van deze tijd, dan kan ook anders. Wij helpen je om een organisatie te bouwen waar we uitgaan van talent, feedback en elkaar beter maken.
 

Meer informatie

Jouw eigen
Academy

 

Ontwikkelen begint met intrinsieke motivatie en uitstekende facilitatie. Wij bouwen Academy’s die aansluiten bij de behoefte van jouw organisatie en van jouw mensen.
 

 

Meer informatie

Recruitment- en/of onboardingstraject

 

Het juiste talent aan je binden vraagt een aanpak vol belevenis en gebaseerd op de juiste selectiemethodes.
Wanneer ze voor jou gekozen hebben is het noodzakelijk om ze zorgvuldig kennis te laten maken met jouw organisatie.

 

Meer informatie

Heb jij ook het lef om met ons
samen te werken?

 

Neem contact met ons op