Over ons

teamfoto-disruptors

Wie zijn wij?

Wij zijn The Disruptors. Gezamenlijk hebben we een beweging gecreëerd waar eenieder van ons in gelooft. Hoe we dit voor elkaar krijgen? Door wat wij aanbevelen ook zelf toe te passen bij ons op de werkvloer. We zijn klein begonnen, maar inmiddels uitgegroeid tot een steady team met ieder zijn of haar eigen expertise. Samen werken we aan een gezamenlijk doel. 

The Disruptors helpen jou een beweging te realiseren waarin relevante zaken vanuit de mensen binnen de organisatie worden bekeken. Wij ondersteunen organisaties om talenten aan te trekken en te ontwikkelen. Niet enkel denken aan de korte termijn, maar investeren in de lange termijn. Dit doen we door concepten te bouwen die uitgaan van vertrouwen.  

Het geluk van onszelf, de tevredenheid van klanten en de transparantie om verder te groeien heeft ervoor gezorgd dat we staan waar we nu staan. Practice what you preach. Wij zijn er klaar voor om jouw medewerkers het gevoel te geven dat ze er écht toe doen. Ben je klaar om te beginnen? 

Wij geloven in de kracht van liefde

Waarbij liefde staat voor wederkerigheid, respect, vrijheid, vertrouwen, eerlijkheid, samen, passie, geborgenheid en betrokkenheid.

We creëren menselijke waarde door betekenisvolle belevenissen. De wereld een stukje mooier maken. Werken vanuit je talent, ontwikkeling, autonomie, vitaliteit en liefde. Ook voor onszelf.

bram-portret-disruptors

Bram

Energiek & Omdenken

vivian-portret-disruptors

Vivian

Ruimdenkend & Scherpzinning

Lotte-potret-disruptors

Lotte

Aanjager & Vernieuwend

neel-portret-disruptors

Neeltje

Creatief & Perfectionistisch

kai-portret-disruptors

Kai

Visionair & Strateeg

nicole-portret-disruptors

Nicole

Aanpakker & Vastberaden

Manou-potret-disruptors

Manou

Verfrissend & Eigenzinnig

reni-portret-disruptors

Reni

Verbinder & Initiatiefnemer