Héy partner!

Samen met onze klanten werken we aan toekomstbestendige organisaties.

Organisaties waar mensen centraal staan en waar medewerkers het gevoel hebben:

“Ik doe ertoe”

The Disruptors

Partner betekent voor ons:

The Disruptors

Onze toolbox

Wij putten enorm veel kracht uit onze opgedane HR ervaring. Daarnaast innoveren wij bij de organisaties door vernieuwende expertises in te zetten.

Gamification

In een wereld waar alles sneller, groter en nieuwer is, verwachten we ook meer van onze werkomgeving. Het toepassen van Gamification op de werkvloer prikkelt mensen om creatiever en efficiënter te werken.

Storytelling

Mensen zijn altijd op zoek naar zingeving: “Op welke manier doe ik ertoe?”. Door verhalen te vertellen scheppen we duidelijkheid en zijn we in staat elkaar écht mee te nemen in een visie, missie en doel.

Experience Economy

Bedrijven zijn bezig met het verleiden van consumenten door belevenissen te regisseren en consumenten te verrassen. Door deze principes in te zetten, kun je jouw medewerkers écht verbinden aan jouw organisatie.

Anthropology

Iedere organisatie heeft symbolen en rituelen die het bedrijf typeren en wat een rol speelt op de werkvloer. Begrijpen wat dit betekent schept duidelijkheid en biedt kansen.
 
 

Design Thinking

Vernieuwingen in organisaties vinden dagelijks plaats, maar niet alle initiatieven zijn succesvol. Het betrekken van medewerkers bij een veranderproces is belangrijk om vernieuwingen op lange termijn te laten slagen.

Scrum

De voordelen van Scrum zijn de transparantie, snel zichtbare resultaten en het iteratieve proces. Hiermee vergroten we wendbaarheid en het innovatieve gedrag in onze projectteams.
 

Hoe werken we samen?

The Disruptors

Neem contact met ons op